Werk

Klussen waar ik trots op ben

Ik werk voor agencies, voor bedrijven, voor freelancers – voor iedereen die iets moois wil maken in onze online wereld. Hoe verschillend ze ook lijken, mijn klanten hebben altijd één ding gemeen: ze hebben passie voor wat ze doen en zijn niet bang om iets moois neer te zetten. Om het net even anders te doen.

Blader door mijn werkBlader door mijn werk

Website

Website ontwikkeling voor Yako Africa

Yako Africa organiseert reizen in Oeganda. Van slaapplekken en activiteiten tot een gids en een chauffeur – ze regelen alles. Zodat mensen zonder zorgen kunnen genieten van al het moois in het land.

Bekijk deze caseBekijk deze case

Website en Webshop

Website en webshop voor Quality Calf

De naam verklapt al wat centraal staat bij Quality Calf: kwaliteit. Ze helpen melkveehouders om duurzamer, beter en gezonder te werken.

Bekijk deze caseBekijk deze case

Desktop app

Eigen tool: Trackbird

Trackbird is een urenregistratie app voor in de menubalk van je Mac. De app is gekoppeld aan boekhoudtool Moneybird. Zo belanden de uren die je schrijft vanuit je menubalk precies waar ze horen: in je boekhouding.

Bekijk deze caseBekijk deze case

Website

Website ontwikkeling voor Hamalandhal

De Hamalandhal is het "Bruisend sporthart in Oost Gelre". Ze is er voor iedereen. Van volleybal tot voetbal. Gymnastiek tot indoor survival. Van dance-event tot World Police Indoor Soccer Tournament en van beurs tot borrel of vergadering.

Bekijk deze caseBekijk deze case