Case

Website ontwikkeling voor Hamalandhal

De Hamalandhal is het "Bruisend sporthart in Oost Gelre". Ze is er voor iedereen. Van volleybal tot voetbal. Gymnastiek tot indoor survival. Van dance-event tot World Police Indoor Soccer Tournament en van beurs tot borrel of vergadering. 

Verder lezenVerder lezen

De vraag

Hamalandhal wilde online beter laten zien wat ze met hun mooie complex kunnen bieden. Hiervoor is een solide online platform onmisbaar. Rogier Olijslager (Olijpijl) was al aangemaakt voor het design. En Rogier haakte mij weer aan voor de development.

Het resultaat

Binnen een maand heb ik Rogier's ontwerp omgetoverd tot een gloednieuwe website voor Hamalandhal. Met het vullen konden ze vervolgens zelf aan de slag. Ook heb ik een koppeling gelegd met hun tool Zaalagenda, zodat men gemakkelijk via de Hamalandhal website een zaal kan reserveren.

Bekijk het resultaat ›

Naar bijzonderhedenNaar bijzonderheden

Bijzonderheden

Wat dit project bijzonder maakt

Iedere opdrachtgever heeft zijn wensen. Dat is het mooie wanneer je maatwerk levert: daar kun je precies op inspelen. Dit is wat Hamalandhal.nl bijzonder maakt.

Hero video en afbeelding

Een hero is het opvallende en grote gedeelte bovenaan een webpagina dat met aantrekkelijke beelden en tekst de belangrijkste boodschap en actie van de website overbrengt. Rick Mellink werkte aan een bedrijfsvideo voor de Hamalandhal. Bij lancering van de website zou niet zeker zijn of die video al klaar was. De hero moest daarom de optie hebben om een afbeelding te tonen, maar ook een video. Zo gezegd zo gedaan. Na lancering van de video kon Hamalandhal zelf de afbeelding vervangen door een video.

Huisstijl meer doorgevoerd

De huisstijl van Hamalandhal kenmerkt zich door het rechthoekig figuur met afgeronde hoeken. Deze zie je op meerdere plekken in de website terugkomen, om zo de huisstijl verder door te trekken naar de website. Offline zie je deze vorm ook vaker terugkomen. Zo is de branding van Hamalandhal een mooier geheel.

Zaalagenda koppeling

Een belangrijke stap die Hamalandhal gezet heeft in automatiseren van hun processen is het aanschaffen van Zaalagenda. Hiermee is hun complete aanbod en agenda van alle zalen en spreekkamers inzichtelijk voor bezoekers. Ze zijn niet alleen inzichtelijk, maar je kunt ze ook gemakkelijk boeken. De widgets van Zaalagenda zijn aan de website gekoppeld, zodat de websitebezoeker dit vanuit Hamalandhal.nl kan regelen en niet van de website af hoeft.

Ook op zoek naar een online aanwezigheid die precies bij je past? Bel me eens op of plan een meeting in. Dan hebben we 't er eens over!