Full stack developer

Hi, ik ben Daaf Bleumink

Het korte verhaal is dat ik websites en apps maak. Voor bedrijven, voor mensen zoals jij. Ik help je om je ideeën de juiste plek te geven in onze online wereld. Zodat het waarde heeft voor je klanten. Voor je bedrijf. En – als het even kan – voor de wereld om ons heen.

Meer over mijMeer over mij

Altijd je nieuwsgierigheid volgen. Daar geloof ik heilig in. Als je vanuit nieuwsgierigheid werkt, doe je grondig werk. Waardevol werk. Dan zit er liefde in wat je maakt.

Mijn nieuwsgierigheid zorgde ervoor dat ik als kleine jongen al veel met techniek deed. Ik verdwaalde in games, ik prutste aan computers. En al gauw begon ik websites te bouwen – daar ben ik nooit meer mee gestopt.

Ik maak websites en apps

Het is mijn passie. Maar ik doe het ook omdat ik de noodzaak zie: online gebeurt een hele hoop. Er wordt van alles gemaakt. Er is veel ruis. Veel rotzooi. En ik ben een fixer. Ik wil graag helpen. Dingen beter maken waar ik kan – wat moois toevoegen aan onze online wereld.

Hoe dan?

Dat doe ik met de nieuwsgierigheid van een kind. En met de precisie van een vakman. Ik doe research, ik pluis dingen uit en ik trek samen met jou op om alles kloppend te maken. Van de strategie tot de kleinste details: het doet er allemaal toe.

Dat zoek ik!

Dus als je iemand zoekt die ‘ff gauw een website in elkaar zet’, moet je niet bij mij zijn. Maar als je iets wilt dat perfect is afgewerkt, dat helemaal op maat is en dat soepeler werkt dan een drumbeat van John Bonham – dan denk ik dat weinig mensen je beter kunnen helpen.

Wat je moet weten over mijn aanpak

Als kleine jongen kon ik dagenlang met computers in de weer zijn. Afbreken, dan weer opbouwen. Ik heb altijd al willen weten hoe dingen werken, hoe de vork in de steel zit. Dat zie je terug in mijn projecten. Ik doe research. Ik pluis dingen uit. En als het nodig is, vraag ik heel lang door. Niet om irritant te doen. Wel omdat ik geloof dat je alleen zo tot diepgaand begrip komt – en dat is precies wat nodig is om websites en apps te maken die er lekker uitzien, fijn werken en ook nog eens wat opleveren.

Ik zie wat ik doe als een ambacht. Schoenmaker, beeldhouwer – ik plaats mijn werk in dat rijtje. Zoals het een echte vakman betaamt, vernieuw ik continu. Ik ontdek manieren om slimmer te werken. Ik probeer dingen uit. Ik houd van details. Van precisiewerk. Dus als je iemand zoekt die ‘ff gauw een website in elkaar zet’, moet je niet bij mij zijn. Maar als je iets wilt dat perfect is afgewerkt, dat helemaal op maat is en dat soepeler werkt dan een drumbeat van John Bonham – dan denk ik dat weinig mensen je beter kunnen helpen.

Ik gooi geen websites of apps over de schutting – dan gaan ze stuk. Ik kom liever naast je zitten om samen aan je bedrijf te werken. Om je ideeën te bespreken, online kansen te ontdekken en ze dan in te vullen. Ik wil met je lachen. Je door en door leren kennen. Ik vind het belangrijk dat we klikken. Dat we elkaar begrijpen. Dat ik geloof in jouw verhaal en jij in het mijne. Alleen zo kunnen we samen de perfecte online plek voor je bedrijf bouwen.

Mijn werk

Klussen waar ik trots op ben

Je ideeën de juiste plek geven in onze online wereld – dat kan er op allerlei manieren uitzien. Soms is het een app. Soms een website. Soms is het een bestelportaal of een interne tool om het dagelijkse werk van je medewerkers wat makkelijker te maken.