Websites, webshops of web apps. Ik maak ze allemaal.

websites

klantportalen

webshops

web apps

desktop apps

websites

klantportalen

webshops

web apps

desktop apps


Wat ik doe?Wat ik doe?

Wat ik doe?

Ik bouw mooie dingen in onze online wereld

Coderen, developen – het is mijn passie. Maar ik doe het ook omdat ik de noodzaak zie: online gebeurt een hele hoop. Er wordt van alles gemaakt. Er is veel ruis. Veel rotzooi. En ik ben een fixer. Ik wil graag helpen. Dingen beter maken waar ik kan – wat moois toevoegen aan onze online wereld.

Zullen we beginnen?Zullen we beginnen?

Dit kan ik voor je bouwen*

Ik ben een vakman. En een vakman begint niet zomaar met bouwen. Ik werk altijd vanuit een duidelijke strategie, vanuit een plan. Wat is je verhaal? Waar wil je naartoe? Als we dat weten, kunnen we meters maken en je site of app tot in de allerkleinste details uitwerken.

Geen bedrijf kan zonder een website. Het is je uithangbord. Dus we zorgen er samen voor dat je verhaal perfect uit de verf komt.

Bekijk een case

We maken een plek waar je klanten op een fijne manier kunnen rondneuzen. Een plek waar ze zonder gedoe kunnen kopen wat ze zoeken.

Bekijk een case

Soms wil je iets specialers. Denk aan een klantenportaal, een tool om processen te automatiseren of een interne kennisbank.

Over mij

Ik ben full stack developer

Full stack developer is een moeilijk woord voor iemand die je site of app van a tot z ontwikkelt, of codeert.

Meer over mijMeer over mij

Mijn toolboxCode is niet alles

Er komt heel veel meer kijken bij het maken van een goed digitaal product. Denk aan strak design, copy die leest als een liedje, fotografie die goed bij je merk past. Ik heb afgelopen jaren een team van experts om me heen verzameld, dus als je wilt, maken we samen het hele plaatje voor je in orde.