Hi, ik ben Daaf!

Een fullstack developer die je vooruit helpt met code

Laatste case bekijken?Laatste case bekijken?

Het korte verhaal is dat ik websites en apps maak. Voor bedrijven, voor mensen zoals jij. Ik help je om je ideeën de juiste plek te geven in onze online wereld. Zodat het waarde heeft voor je klanten. Voor je bedrijf. En – als het even kan – voor de wereld om ons heen.

Mijn werk

Klussen waar ik trots op ben

Je ideeën de juiste plek geven in onze online wereld – dat kan er op allerlei manieren uitzien. Soms is het een app. Soms een website. Soms is het een bestelportaal of een interne tool om het dagelijkse werk van je medewerkers wat makkelijker te maken.

Over mij

Ik ben full stack developer

Full stack developer is een moeilijk woord voor iemand die je site of app van a tot z ontwikkelt, of codeert. Maar een digitaal product bestaat natuurlijk niet alleen uit code. Daarom heb ik allerlei experts om me heen verzameld: van copywriters en designers tot marketeers en fotografen – mensen die heel goed zijn in de dingen die ik zelf wat minder kan.

Dit kan ik voor je bouwenDit kan ik voor je bouwen

Wat je moet weten over mijn aanpak

Als kleine jongen kon ik dagenlang met computers in de weer zijn. Afbreken, dan weer opbouwen. Ik heb altijd al willen weten hoe dingen werken, hoe de vork in de steel zit. Dat zie je terug in mijn projecten. Ik doe research. Ik pluis dingen uit. En als het nodig is, vraag ik heel lang door. Niet om irritant te doen. Wel omdat ik geloof dat je alleen zo tot diepgaand begrip komt – en dat is precies wat nodig is om websites en apps te maken die er lekker uitzien, fijn werken en ook nog eens wat opleveren.

Ik zie wat ik doe als een ambacht. Schoenmaker, beeldhouwer – ik plaats mijn werk in dat rijtje. Zoals het een echte vakman betaamt, vernieuw ik continu. Ik ontdek manieren om slimmer te werken. Ik probeer dingen uit. Ik houd van details. Van precisiewerk. Dus als je iemand zoekt die ‘ff gauw een website in elkaar zet’, moet je niet bij mij zijn. Maar als je iets wilt dat perfect is afgewerkt, dat helemaal op maat is en dat soepeler werkt dan een drumbeat van John Bonham – dan denk ik dat weinig mensen je beter kunnen helpen.

Ik gooi geen websites of apps over de schutting – dan gaan ze stuk. Ik kom liever naast je zitten om samen aan je bedrijf te werken. Om je ideeën te bespreken, online kansen te ontdekken en ze dan in te vullen. Ik wil met je lachen. Je door en door leren kennen. Ik vind het belangrijk dat we klikken. Dat we elkaar begrijpen. Dat ik geloof in jouw verhaal en jij in het mijne. Alleen zo kunnen we samen de perfecte online plek voor je bedrijf bouwen.